perjantai 20. huhtikuuta 2012

pääsiäishiljaisuus

Meidän kuukausi on mennyt ihan siivillä. Juoksut loppu, ja jossain vaiheessa myös talon poikakoirat tajusi että hei, neitihän tuoksuu herkulliselle! Onneks pahemmilta kitinöiltä säästyttiin eikä kukaan kaivanut edes katosta läpi. Yläkerran mäykky tosin aina mut nähdessään aloittaa hirveen ulinan, olettaen että mulla on aina herkkuneiti mukanani :D

Uskalsin pitää Sirulia vapaana lenkillä! Nameja taskut täyteen ja reippaasti eteenpäin, niin kyllä se aina sieltä juoksee kovaa kyytiä kun tajuaa että mamma menikin jo.
Siru pentuna jäi melkein auton alle kun karkasi anoppilan pihasta suoraan autotielle. Siellä tosin joku pikkupoika sitä huuteli ja sitähän se meni kattomaan, mutta jää+mäkeä alas tuleva auto+Siru keskellä tietä sai mut niin varoilleni etten oo oikein uskaltanu sitä pitää vapaana enää edes anopin pihassa! Eri asia tietty ihan keskellä mettää josta se ei pääse autotielle. Ihana auringonpaiste, tulejo kevät!!


Pääsiäinen. Syötiin munia,ja taas mä ostin niille virpojille kauhean kasan kaikenmaailman muumipatukkaa, mutta ei kertaakaan soinut ovikello! Mälsää. Tosin ei oo kyllä karkkeja enää jäljellä, mihin lie kadonneet.... :P
Joku naapureista oli myös tehnyt talon eteen kivat pääsiäisasetelmat, ja pitihän Sirusta nyt ottaa pääsiäispose!
Meijän likka :)


Oltiin myös repsikkoina! Yks päivä Jullen piti vielä lähteä käymään Helsingissä ja koska mä en oo päässyt pitkään aikaan mukaan, päätin että nyt lähdetään. Siispä Siru kainaloon ja rekan kyytiin. Vähänhän neiti oli ihmeissään kun makoili punkalla, ja pääasiassa se istu mun sylissä ja toljotteli ulos.
Käytiin Vuosaaressa ja Siruli oli oikeen maailmanomistaja kun toljotteli ikkunasta ulos ja haisteli merituulia. Neiti pääsi myös kuskin paikalle ja käpsyttelemään Metsälässä, joten taas on neiti kokemusta rikkaampi ;)






2 kommenttia:

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!