maanantai 3. syyskuuta 2012

lomaltapaluu kuulumiset

Blogi oli lomalla, oltiin koko sakki kesälomalla ja muutettiin tällä välin uuteen kotiin. Jeeeeeee :)
Muutto on just sieltä itestään, mutta me handlattiin se ja nyt on mukavaa! Ollaan lisäks tapetoitu meijän makkari ja maalattu muutamat seinät, jostain syystä edellisten omistajien mielestä vaaleansininen on ollut pop.
Alla sneak peek kuva teillekin :)


Siru ei oikein oo tiennyt miten suhtautua uuteen kotiin. Ekat pari päivää se makoili ulko-oven edustalla ja tuli aina välillä kattomaan meitä tyyliin "joko lähdetään kotiin???". Nyt neitinakki on kuitenkin tuntunut ruvenneen kotiutumaan. Meillä on tällä hetkellä projekti tontin aitaus, sillä pikkunakki meinaa olla vähän karkailevaa sorttia. Naapurissa on vielä kultainen noutaja Cindy, ja toistaiseksi ennen aidan valmistumista juoksuvaijeri onkin ollut ihan ehdoton. Kyllä riemu repeää siinä vaiheessa kun pääsee pihalle hillumaan!

Icky oli haastanut mut vastaamaan galluppiin, johon näpyttelen vastaukset huomenna (työpäivän aikana luonnollisesti, kevyt lomaltapaluu on pop, eikö? ;))

Stay tooned!




2 kommenttia:

  1. kiitos :)
    kauheasti postauksia mennyt ohi kun en oo ollenkaan käynyt kuin pikapikaa kurkkimassa naamakirjassa, nyt pääsee taas blogien ihmeelliseen maailmaan :D

    VastaaPoista

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!