maanantai 10. lokakuuta 2011

Siru 14 viikkoa



Mamin tyttö 14 vkoa!

Just kun pääsin kirjoittamaan että ei oo mitään tehty yksinollessa, niin eiköhän neiti ollu keksinyt että haa, tapetin reuna repsottaa, revinpä siitä! Se on nyt siis edessä tapetin vaihto eteiseen, mut ei se haittaa, se tapetti oli muutenki ihan kauhee ja jäi olkkarin tapettien vaihdosta kun ei jaksettu vaihtaa. Mut nytpä on sit syy vaihtaa..

Eilen oltiin pentutokossa! Ei oikeen pikkulikan kärsivällisyys riittäny keskittymiseen kun oli kaikkia kivoja koirakavereita paikalla.. Noh, se on vasta näin nuori, kyllä se siitä, uskoisin :)

Iltapäivällä lähdettiinkin sitte moikkaamaan Sirun kasvattajaa, Beryllos kennelin Kikkaa. Siru pääs reuhaamaan siskonsa Herkun kanssa ja tapas isänsä ja mummonsa ja harjoiteltiin vähän näyttelyseisotusta. Kikka sai sen näyttämään niiiiin helpolta, ja kun oli mun vuoro kokeilla, nii eihän siitä tullu mitään! Yritä nyt yks ihminen vain kahdella kädellä pitää kiinni hihnasta ettei toinen tipu pöydältä, asetella jalkoja ja pitää nakkia nenän edessä. Juteltiin ystäväni H:n kanssa että voitais suunnitella osallistumista 26.-27.11 järjestettäviin epävirallisiin pentunäyttelyihin helsingin kaapelitehtaalla, Siru olis täyttäny just 5kk samana maanantaina niin olis esittelykelponen, jos siitä nyt joskus semmosta saadaan.. Pitäis oppia juoksuttamaan ja seisottamaan!

Huh huh, siinä sitä onkin tavoitetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!