tiistai 1. marraskuuta 2011

Ja taas on unohtunut kirjoittaa kuulumisia! Tässä siis tuoreinta päivitystä meidän elämästä:

Siru pieni piiperoinen on jo 4kk! sisäsiistejä ei olla vieläkään, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa, toivottavasti. Paperillehan sitä aina pissaillaan ja välillä on hetkiä kun mami on niiiiin onnellinen kun koko päivänä ei oo tehty sisälle, ja sit kun tän ehdit ajatella niin likka kyykkii jo jossain.

No, ei voi odottaa liikaa, kaikkihan sanoo että puolivuotiaaks saa käydä vahinkoja, sit odotetaan jo enemmän.

Me saatiin jo tehosterokotuksetkin, täältä tullaan elämä!

Pikkuriiviö on myös saanut ponnistusvoimaa tassuihinsa. Sohvalle tullaan leikiten, yhtenä päivänä aamulla se hyppäs vaan rahin päälle ja laitoin avolleni Jiille viestin että nyt se sit tapahtu, et joku päivä tavoitteena on vielä sohva. No ei menny kun kymmenen minuuttia ja huomasin että pikkukookin kuono oli aamupalaleivällä sohvalla istuessa. Sänkyhän meillä on jenkkisänky ja aika korkea siis ja ollaan siunailtu että no sinne se ei ainakaan pääse! ....eipä.

Ollaan kovasti harjoiteltu näytteläy varten, tarkoitus olis että käytettäis Sirua edes jossain näyttelyissä ja katottaisiin pärjääkö se, jos vaikka joskus tehdään sitten pikkulikalla pentuja suvun jatkeeksi :) Ilmoittauduttiin kaverin kanssa Lahdessa Korkeavireen näyttelykurssille, käydään marraskuussa siellä kolme kertaa ja sit me mennään Sirun kanssa kokeilemaan Hollolaan Match Showhun että meneekö ihan plörinäks, koira reuhtoo ja veuhtoo ja riehuu ja puh, no sen näkee sit.

Kasvattaja on luvannu auttaa meitä ton näyttelypönötyksen ja kävelyn yms kanssa, pitäis mennä tapaamaan tas Sirun siskoa ja samassa ottaa pikkutreenit.

Likka on oppinu käskyn "ei koske". Oon tiputellu ruokaa maahan touhuillessani ja kun toinen on hyökkäämässä lipasemaan namit suuhun niin tiukka käsky ja likka jää tuijottamaan. Melkonen tapittaja se kyllä on kun se nami siellä lattialla on, jospa se kohta oppis olemaan syömättä kaikkia herkkuja maasta kun käsky käy. :)

Ens viikolla mennään kokeilemaan agilitya, hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!