perjantai 20. tammikuuta 2012

reeniä corgi reeniä!

Eilen oltiin pulit ry:n järjestämällä arki/tokokurssilla Renkomäen hallilla. Käytiin Sirun ollessa vielä ihan mini saman ry:n pentutokolla, mutta toteutus oli meijän kannalta silloin huono kun harkat oli päiväkodin pihalla ulkona, tie meni vieressä ja seuraava ryhmä odotti vuoroaan meijän vieressä. Voitte kuvitella ettei keskittyminen riittänyt lainkaan. Ilmoittauduttiin siis kolmen kerran kurssille (täällä se on huokeaa, 25€ 3x40min) ja eilen lähdettiin suunnistamaan. Viis minuuttia myöhässä kun ei niin millään meinattu löytää perille!

Kurssit aloitetaan aina luoksepäästävyydellä, kouluttaja ottaa meiltä namia ja tulee kauempaa koiran luo, antaa namia ja rapsuttaa. Siru painaa aina häntä heiluen jo kun näkee että joku vilkaseekin sitä, joten siinä ei ainakaan oo ongelmia! Harjoiteltiin istumista, no sehän me jo osataan. Tosin nyt kakaralla on ruvennut olemaan toi maahan meno niin iskostunut selkärankaan että se tarjoaa sitä välillä ekana kun komennat istumaan, mutta pitää vaan harjoitella. Sitten harjoiteltiin sivulle tuloa, katsekontaktia ja luoksetuloa. Aika paljon mahtuu asiaa yhteen 40min, mutta ehkä tarkoituksena onkin vaan se että meille näytetään miten sitä voi harjoitella eikä niinkään harjoitella perusteellisemmin...


Ilmoittauduttiin myös Bisquitin järjestämälle 90min näyttelykurssille maaliskuussa,innolla odotetaan sitäkin!
Huomenna päästäänkin oikein tarkan silmän alle, lähdetään Sirun kanssa kotikulmille Vääksyyn Match Showhun, ja tuomarina on kukas muu kuin meidän kasvattaja. Hui, pikkasen jo kammoksuttaa että miten se meitä tuomaroi, mutta saadaanpahan ainakin asiantunteva tuomarointi just meijän rodusta, ja siitä sitten parantamaan. Toivottavasti Sirulla on huomenna hyvä päivä, ja malttaa keskittyä muhun, mutta siitä raportoidaan sitten ensi viikolla!

Ps. yritin lisätä seisotuskuvaa, mutta eihän tää mitään suostunut lataamaan, joten lisätään sitten jälkikäteen!

1 kommentti:

  1. Toivottavasti meni mätsärit hyvin :-) Suosittelen lämmöllä tuota Bisquitin näyttelykurssia, viime vkl saatiin hyvin harjoiteltua tuohon 90min ja paljon saatiin uutta tietoa ja neuvoja!
    Sirulle paljon rapsuja!

    VastaaPoista

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!