maanantai 27. helmikuuta 2012

kuvapostaus

Siru on sylinyhjä. Se on niin kiintyny Julleen, että ei tosikaan! Noh, onhan Julle kuitenkin vähemmän kotona, joten se on aina ihan hurmiossa kun se tulee kotiin, kun minä taas hengailen siellä joka päivä, joten mun naamaan kyllästyy nopeemmin :D Lisäks kun Siru oli ihan kakara, niin Julle otti sen kanssa kerran niin pahasti yhteen, että musta tuntuu että siitä on tullut enemmän auktoriteetti ja lauman johtaja. Just eilen sanoin agilitysta tullessa että mä haluaisin kyllä kerran nähdä kun Julle menee Sirun kanssa radalla, malttaisko se jättää sen alkuhöhöilyn ja maneesissa juoksentelun väliin ja keskittyis vaan kuuntelemaan ja tekemään? Tää on oikeesti kokeiltava joskus!

Lumi vaan on niin kivaa! Kävellään yleensä iltapäivälenkillä sitä yhtä ja samaa kävelytietä pitkin, jonka vieressä menee siis toi iso tie, Tampereen suuntaan. Sirun on aina ihan pakko päästä siihen kaiteelle kuikuilemaan niitä autoja, ja nyt kun on tota lunta kivasti niin siinä on just semmoi corgille sopiva koroke. Ambulanssit on ihan "ohhoh!" juttuja. Yritinpä huvikseni ottaa yhteiskuvaa kakaran patsastellessa taas kaiteella, mutta eihän siitä mitään tullut. Tajuaako se milloin on kamera kädessä, silloin alkaa aina meinaa semmonen temppuilu ja venkoilu että en varmana tuu sun kanssa kuvaan! Kuvien huono laatu kännykän syytä, tommoi hämärä ja liikkuva koira ja kännykamera ei oo se toimivin yhdistelmä, huomasin.

Ja sit off the topic, meil on jännät ajat! Julle kävi pankissa vähän neuvottelemassa asuntolainasta, ollaan kateltu yhtä tonttia tuolta Nastolan puolelta, ja muutamaa talopakettia, joten on hyvin mahdollista että tulevien kuukausien aikana meistä tulee raksaajia! Siellä tontilla ois Sirullakin tilaa juosta :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!