keskiviikko 9. marraskuuta 2011

ekat agilitytreenit!

Siru ja Sirun uus hieno luunimilaatta! Kyllä nyt kelpaa:)


Taas on viikko ja toinenkin menny hurjaa vauhtia ja ollut touhua täynnä. Musta nää viikot suorastaan lentää kun on päivät niin aikataulutettu ettei paljon tarvii pähkäillä mitä tekee! ja kakara senkun kasvaa. Viime punnituksessa painoa oli 7,2 kg, ja ikää tällä hetkellä 4,5kk.

Koira on ollu koko viikonlopun ihan naatti. Oltiin viime lauantaina leikkitreffeillä Sirun kasvattajalla ja corgikakarat Herkku ja Siru paino ympäri takapihaa menemään ja vanhemmat korkit tuijotti ihmeissään et "ei oo totta, miten noi jaksaa". Riehumisen jälkeen kakara oli ihan naatti ja nukku boksissaan automatkan ajan, mutta neitihän ei selvinnytkään niin helpolla! Illaksi oli ohjelmassa vielä parin kaverin kanssa kyläily kaverille H:lle joilla on kaks kuukautta Sirua vanhempi korkki, joten riehuminen jatkukoon! Vähän ennen seitsemää mentiin ja kymmenen aikaan koirat kuukahti. Ollaan monesti mietitty leikkitreffeillä että näinköhän ne painais koko yön menemään, kun vaikka kuinka väsyttää niin silti pitää riehua. Korkit makaa kyljellään nokat vastakkain lattialla ja hampaat louskuu vaikka kuinka väsyttäis. Mutta niin ne vaan kolmen tunnin riehumisen jälkeen väsähti!

Sunnuntaina sain nukkua jopa seittemään asti ennen kun lähdettiin pihalle, ja mun suureksi yllätykseksi sisään tultua likka tuli kiltisti omalle pedille jatkamaan unia! Sunnuntaipäivä menikin aikalailla nukkuessa, mikä oli ihan mukavaa vaihtelua ainaisen riehumisen sijaan :)

Illalla oli vuorossa ensimmäinen kokeilu agilityradoilla! Olin aivan satavarma että Siru juoksee ympäri maneesia lantapaakku suussaan mua karkuun kun päästän hihnasta irti, ja yllätys olikin melkoinen kun ensimmäinen komento "paikka" tuotti tulosta! Kakara jäi naapottamaan hypyn toiselle puolelle ja mami sai rauhassa mennä toiselle puolelle. Hypättiin pari kertaa matalalta esteeltä, ja jösses mikä vauhti ja loikka likalla oli! Putki, joka yleensä on vähän pelottava kuulema koirien mielestä, ei tuottanu mitään vaikeuksia. Sinne sujahti kun torpedo ja oli ihan innoissaan! Kepitkin kokeiltiin ja ne meni namin kanssa erihyvin, ja lopputulokseen oltiin eri tyytyväisiä :) Ensimmäinen kerta eikä ois millään uskonu et oltii ekaa kertaaja koira vasta 4,5kk. :)

Anoppi oli ihan haltioissaan ja yllättyny miten hyvin Siru mua tottelikaan. Voi olla et likalla oli pikkasen nälkä, ja siks totteli namien kanssa niin hyvin. Normaalisti ruoka tulee 4-5 välillä ja nyt ei ruokaa saanut antaa kun vasta harkkojen jälkeen, n. 7 aikaan mutta tästä sitä lähdetään :)

Jatkossa käydään siis silloin tällöin kun sunnuntain ryhmässä on porukasta pulaa vähän kokeilemassa ja ilottelemassa. Vakipaikkaa ei vielä olis tarjolla eikä sellasta vielä oikeen kannattais ottaakaan, koira kuitenkin vielä kehittyy niin että käydään silloin tällöin vaan pitämässä hauskaa ja katotaan kun likka on vähän kasvanu että oisko meistä agilitykoirakoks :)

Avokin Jiin kanssa oltiin viikonlopun jäljiltä hämillämme, että oppiko tää nyt tosissaan jo sisäsiisteyttäkin viikonlopun aikana! Maanantaina kahteen kertaan juoksenteli ulko-ovelle ja takaisin mun luo ja kävi vähän vinkumassa ja ihan varuiks vein likan sitte pihalle. Olin yllättyny kun mut juoksutettiin hirveetä kyytiä nurmikolle ja Siru pissalle, saman teki Jiin kanssa sen ulkoiluttaessa. Ehkäpä kaikki toivo ei siis ookaan menetetty, kyllä tosta vielä sisäsiisti saadaan ;)

koirapusuja,
M ja S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!