maanantai 21. marraskuuta 2011

viikonloppu väsymys

Viikonlopun jäljiltähän pitäisi olla täynnä energiaa ja hyvin levännyt? Katin hitot! Meijän viikonloppu oli kyllä niin täynnä touhua ja tohinaa että maanantai-aamuna väsyttää enemmän ku perjantaina.

Perjantaina kun tulin kotiin, huomasin että kaverin tanskasta tuliaisiks tuoma pippelinmuotoisia banaaninmakuisia karkkeja sisältävän rasian kansi oli Sirun matolla, jossa se aina leikkii. En löytäny rasiaa mistään, ja meinas iskeä paniikki kun se tosiaan oli ihan kovaa muovia että onko se ahneuksissaan syönyt senkin! Rasia löyty onneks sohvan alta, tyhjänä tietenkin. Rasia oli onneks pieni, ehkä 10 karkkia, mutta Sirusta huomas selkeästi että nyt on jotain piristeitä otettu, sähköjänis hyppi ja loikki ja riehu. Onneks pääsin leffaan pariks tunniks, kotiin tullessa kakara oli jo ihan rauhoittunut. Yöllä tulikin sitte ensimmäiset lumet!! Jii tuli ja herätti meidät kattomaan ja pakkohan se oli mennä Sirun kanssa ihmettelemään ulos saakka! Pieni piu ihmetteli hetken ja nosteli tassujaan, ja sit kun tajus että sehän maistuu ihan vedelle niin laukattiin ympäri pihaa ja yritettiin napata hiutaleita suuhun :)

Lauantaina illalla lähdettiin sitten siskolle ja sen miehelle kylään. Niillä on semmonen alaskan malamuutti-kaukasian paimenkoira sekoitus Vallu, joka on VALTAVA. Alkuun vähän pelkäsin että miten niiden uskaltaa antaa olla keskenään kun kokoero on kuitenkin melkonen, mutta Valluhan on ihan herrasmies ja sillä on ihan uskomattoman pitkä pinna! Launtaina illalla mentiin siis siskolle ja sen miehelle pelaamaan Buzzia ja Siru tuli mukaan. Siru ja Vallu riehu menemään koko illan, ja koirat nukahti vast yöllä klo 2. Aamulla ei ois millää jaksanu mennä ulos 5h yöunien jälkeen, ja kun tultiin pihalta ja menin sohvalle pötkölleen niin Siru hyppäs mahan päälle ja siinä sitten ois nukuttu varmaan koko aamupäivä, jollei olis ollu corgilenkkiä tiedossa!

10 aikaan lähdettiin siis Lahden seudun corgilenkille, meitä tais olla yhdeksän corgia Tapanilan maastoissa lenkkeilemässä, Apila ja Hanna oli mukana ja oli jännä huomata miten ne on ihan leimautunut toisiinsa! Pari koiraa vähän äris kakaroille ja ne ilmeisesti sitten päätti että ei sitten, ollaan me vaan toistemme kanssa. Jos toinen pysähty, niin toinen jäi odottamaan ja muiden kanssa ei oikeastaan tehty muuta kun haistettiin ohimennen. 5km lenkin jälkeen pitiki sitte lähteä taas mummon 80v-juhlille ja Siru tottakai mukaan, ja sieltä sitten suoraan agilityyn.

Hieman oli siis viikonlopun jäljiltä sunnuntaina väsynyt kakara anoppilan matolla tassut levällään umpiunessa aina siihen asti kun piti kymmenen jälkeen lähteä kotiin. Ja kotona unet jatku. Rankkoja nää viikonloput!

Muista kuulumisista sen verran, että ollaan käyty näyttelykurssilla kaks kertaa ja tarkoitus olisi mennä nyt tulevana sunnuntaina ihka ensimmäiseen match showhun! Siitä lisää seuraavassa päivityksessä :)

Pusuin
M & S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!