maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viikonlopun tohinoita

Mun sisko meni lauantaina naimisiin, ja mä olin kaasona.
Vaikka kuinka olisin halunnut Sirun mukaan juhlaan niin neitinakki ei valitettavasti voinut osallistua näihin kemuihin.
Hääaamu alkoi mulla klo 6.00 kun lähdin käyttämään Sirun lenkillä ja samalla matkalla autoon ja nokka kohti Asikkalaa. Tampereella oli lauantaina myös Welsh Corgien erikoisnäyttely ja Siru lähti Kasvattajan ja kolmen muun koiran mukana Manseen.

Oli ihanat häät, vaikka itse sanonkin. Bändi oli loistava, tunnelma oli loistava, ruokaa ja juomaa riitti, ja hyttysiä myös.
Siru meni näyttelyistä tultaessa anoppilaan yökylään.
Ja miten siellä näyttelyissä meni? Beryllosit oli taas ollut huippuja :) Herkku, Sirun sisko ja Kasvattajan "kotikoira" oli ROP-jun, ja Kasvattajahan ei meinannut aluksi edes ottaa Herkkua mukaan. Onneksi otti!
Siru oli käyttäytynyt hienosti, vaikka oma mamma ei ollukaan mukana mutta onneks neiti on niin sopeutuvainen. Kasvattaja ei itse pystynyt Sirua esittämään kun oli Herkun kanssa samassa kehässä, mutta Kasvattajan ystävä T oli ottanut Sirun hoitaakseen, ja Kasvattaja sanoi että Siru oli ollu niiiin tohinoissaan. T oli aamusta asti treenaillut Sirun kanssa ja kovasti tuli kehuja että neidistä on vaikka mihin!

Sirun osalta näyttelyt meni kivasti, neiti oli saanut ensimmäisen ERI:nsä muttei ollut sijoittunut. Mun käsityksen mukaan Siru oli myös mukana Kasvattajaluokassa, ja ryhmä oli esittänyt Beryllos-corgit Kasvattaja 2:ksi, eli hienosti oli mennyt.

Nyt suunnitelmiin josko Sirun kanssa osallistuisi heinäkuussa Mäntsälän KV:n ja elokuussa Heinolan KV:n. Pitänee selventää avokin (joka muuten nappasi sukkanauhan lauantaina! syyshäät 2047? :D) kanssa että mitä suunnitelmia meillä on elokuussa, jos lähdetään reissuun niin eihän me sit minnekään näyttelyyn päästä. Mut, we'll see :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!