maanantai 29. lokakuuta 2012

It's beginning to look a lot like christmas...

Ensilumi. Ah, ihana ensilumi, joka sataa silloin, kun oot saanut auton työpaikan pihaan parkkiin. Sit rupeat miettimään että millähän sitä menis kotiin, kun omassa autossa on vielä kesärenkaat alla.....

Pääsin kuitenkin kotiin, ja omalla autolla, ja pysyin omalla kaistallakin, ja kotona mua odotti jokapäiväinen näky: (etsi kuvasta koira!)

Neiti oli koko päivän tuijotellut pihalle ja ihastellut kuinka ne ihanat isot hiutaleet leijailee, ja oottanut mamaa kotiin.
Voi sitä riemua kun päästin typyn ulos eikä häntä meinannut lakata ollenkaan vispaamasta. Pikapikavaatteidenvaihto, pikapikapissatuslenkki, ja sit me oltiinkin pari tuntia omassa pihassa leikkimässä ja telmuamassa.

Kuvat puhukoon puolestaan!


Jos itteä ehkä suoraan sanottuna alkuun ketutti koko lumentulo tuon rengasepisodin vuoks, niin kyllä siinä vaiheessa kun typykkä pääs pihalle ja katto sitä hännänheilutusta niin ei voinut muuta kuin hymyillä ja olla onnellinen lumesta. :)

Saatiin eilen agilityssa noottia, että pitää ostaa Sirullekin joku talvimantteli, kun rupeaa olemaan pakkasia. Me kun mennään rata ensin kahdessa osassa niin joudutaan välissä odottelemaan, niin ettei ihan koko koira palellu. Anopilla on Urtsille Hurtan talvimantteli, jota eilen kokeiltiin koossa 40 ja se tuntu aika hyvältä päälle. Onko muilla jotain talvimantteleita treenien jälkeiselle ajalle koirille, osaatteko suositella jotain?


2 kommenttia:

  1. Jee lunta!

    Kattelin talvimantteleita tuossa itsekin eilen kun pikaisesti käväisin mustissa&mirrissä. Hurtalla on kuulemma jotain "pidempiä malleja" juuri meidän rotuisille, hintoja en kysellyt sen enempää!

    Meillä kyllä kasvattaja sanoi ettei kestä nähdä corgilla minkäänlaisia talvivaatteita yms. päällä kun turkki kuulemma on sen verta toimiva tuonne talviolosuhteisiin, mutta kyllä siellä treeneissä saa joskus odotella itsekin melko hikisenä..

    VastaaPoista
  2. no mulla on ihan sama, etten kestä mitään koirien vaatteita, ja sanoinkin sen, mutta tuota manttelia perusteltiin sillä että me treenataan maneesissa, jossa on ihan yhtä kylmä kun ulkonakin, ja kun rata mennään kahdessa osassa, ja koirat joutuu välissä odottelemaan ensimmäisen hikiradan jälkeen, niin mantteli pitäis lihakset ja koiran lämpöisinä sen ajan mitä odotellaan. Ei mekään kyllä meinata plussakeleillä pitää, tai yleensäkään lenkeillä, vaan ihan vaan lämpöisenä pitämiseen taukojen aikana.

    mutta niinhän se vaan on että kun itekin juoksee fleece päällä ja hikoilee, niin siinä vaiheessa kun istuu alas niin kyllä sitä äkkiä tulee kylmä, ja siks mullakin on takki :P

    Toi Hurtan perustalvimantteli oli ainaki aika sopivan tuntuinen, Urtsin 40 sais olla ehkä pari senttii pidempi pepun päältä, nii pitää varmaa käydä kokeilee sitä 42 jos se ois hyvä :)

    VastaaPoista

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!