tiistai 9. lokakuuta 2012

toiset juoksut, nilkka nyrjähti ja mitä vielä...

MUOKS! VIDEO LISÄTTY!
Musta tuntuu että mun blogi on pelkkää pahoittelua siitä kuinka en ehdi päivittämään. Mutta omaksi iloksihan tätä kirjoitetaankin, ja toivotaan että joku muukin saa jotain irti, joten en ota stressiä. :)

Sirulla oli ja meni juoksut numero kaksi. Pikkuneiti (mikä oli niiiiiin mussukkaavässykkääsylikoiraa koko juoksujen ajan) joutui jättämään taasen agiharkkoja väliin, mikä harmitti mua kamalasti, koska musta meillä ei ihan järin hirveästi oo harkkoja ollut tässä viime aikoina.. Ensin oli heinäkuu lomaa harkoista ja sitä ennen meni melkein koko kesäkuu ilman harkkoja kun toiset lomaili eikä harkkoja pidetä jos vain kaks on osallistumassa. :/

Sit kun Sirun juoksut loppui ja oltais päästy harkkoihin, niin enkö minä mennyt liukastumaan meijän märällä terassilla kiilakorkojen kera ja nyrjäytin nilkkani oikeen kunnolla... No, anoppi olis kyllä juossut Sirtsun kanssa, mutta ohjaaja sai jonkun vatsataudin, joten siinä olikin sitten neljäs viikko putkeen ilman treenejä!
Tästä ilosta on kiva maksaa 14€/kk...

Viime viikonloppuna päästiin kuitenkin harkkoihin, minä nilkkavammaisena kantelin esteitä, ja anoppi juoksutti Sirua. Ja ai että ne meni hyvin! Huomas kyllä että Sirulla oli ihan eri tahti päällä kun oli ohjaaja joka on useamman vuoden harrastanu ja tietää vähän enemmän mitä tehdä! Otin niiden menosta videotakin, mutta en tiiä yhtään miten saan puhelimesta sen laitettua tänne, pitää ruveta leikkimään puhelimen kanssa.
*MUOKS* VIDEO LISÄTTY
Siispä ohessa linkki Sirtsun treeneihin :)
http://www.youtube.com/watch?v=wC6wXiJerjA

Huomenna mennään Sirun kanssa rokotuksille, ja toivottavasti mun ilmoittautuminen koiratanssikurssille 20.10 meni läpi! Oon pitkän aikaa ettinyt P-Hämeen alueelta moista, ja yks kurssi multa menikin sivusuun, joten toivottavasti päästäis tänne. :) Ja just kun tätä kirjoitin niin sähköpostiin kilahti ilmoitus että tervetuloa, jeeeeeeeeeeeee!
Nyt pitäis vaan päättää että mennäkkö Freestyleen eli temppuja tekemään vaiko HTM:ään, ounou. Ehdotuksia, kumpaan te menisitte?

Me ollaan vihdoin kotiuduttu kunnolla, ja kämppä rupee näyttää jo kodilta. :) Sirukin on löytänyt vierashuoneessa olevan entisessä kämpässä olleen sohvan, jonka selkänojalla on kiva kököttää ja tuijottaa ikkunasta ulos ja tutkia mitä naapurit puuhaa. Tarkoituksena olis luopua niistä sohvista kun niillä ei oo mitään käyttöä ja tuoda huoneeseen vierassänky tilalle, mutta miten mä raaskin luopua siitä sohvasta kun se on ihan Sirun lemppari? Olkkaristakin se näkis kyllä ulos sohvan käsinojalla makaamalla, mutta sieltäpä ei nääkään koko katua, vaan parin naapurin puuhat vaan. Ehkä sit siihen ikkunan eteen pitäis tuoda joku tietokonepöytä missä Siru sais tarkkailla suurta Villähteen kylää sillä aikaa kun mama ja Julle on töissä? Isoja valintoja ;)

Siru sai lisäks naapurista uuden kaverin! Naapurissa on kultainennoutaja Cindy jonka kanssa käytiin viikonloppuna lenkillä, ja omistajakin oli tosi mukava. Ehkä me hyödytään tästä molemmat, koirat leikkii keskenään ja mä saan lähelle jonkun kaverin :)





6 kommenttia:

  1. oh, onpas Siru jo iso tytsy!
    Mäkin mietin koiratanssia mutta ehkä me jätetään semmoset rytmitajuisemmille parivaljakoille ;) Mitä eroa noilla kahdella tyylillä on?

    Kivaa että teillä on noin mukavat naapurit, itse aina harmittelen kun oon niin tuppisuu ujo etten uskalla välillä edes morjenstaa tuossa pihalla. Varsinkin nyt kun meidän naapuritaloon on muuttanut pari tyttöä joista toisella on ihanananana bokseri <3

    VastaaPoista
  2. joo, mä jotenki oletin että juoksut ois kerran vuodessa mutta luonnollisesti ne onkin Sirtsulla kaks kertaa, toivottavasti ei kolmatta, sekin vissiin mahdollista :D

    no en tiiä ollaanko mekään niin rytmitajuisia, mutta mennään kokeilemaan miltä se vaikuttaa :) Freestylessä siis tehdään niitä temppuja, hypitään, pompitaan, kierretään jalkoja yms, kun tuo HTM perustuu seuraamiseen, Heel To Music. Periaatteessa siis ohjaaja pyörii ja kävelee musiikin tahtiin ja tekee liikkeitä, ja koiralle opetetaan positiot missä se tulee vieressä, sivussa, jalkojen välissä, takana... Kantsii kattoo youtubesta, molemmat on aika hauskan näköistä!

    Joo mä oon ihan tyytyväinen nyt itekin, eilen käytiin taas lenkillä ja koirat tulee loistavasti toimeen keskenään, ja mekin tullaan naapurin tytön kanssa. :) On se kivempi kun on joku semmoinen naapuri keltä voi mennä pyytämään apua tai vaikka lenkille kun on ihan yksin!

    Nyt kuule tuppisuu, sinne vaan rohkeasti bokseria moikkaamaan, Carakin tykkäis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa okei, en tiennyt että koiratanssia on montaa sorttia, hups :D

      Poista
  3. Hei nyt on menny ihan ohi!

    Miksei täällä ole mitään ihania koiratanssi postauksia?! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noku me sitten päätettiin olla menemättä :/
      eikä siks kun kaikkia ärsytti koko koiratanssi niin suunnattomasti, vaan siks kun saatiin kaks päivää ennen kurssin alkua aikataulu, jonka mukaan meidän olis pitäny olla siellä paikalla suunnilleen klo 8-16, suurin osa treenaten koko ajan, ja mun mielestä se oli vähän liikaa.. Tiiän nääs että Sirtsun mielenkiinto ei riitä yhteen juttuun puoltatoista tuntia kauempaa, varsinkin jos sitä jotain pitäis tehä koko ajan. Johan siinä koira väsyykin!

      Sikspä päätettiin odottaa jos täällä jossain alkais taas useamman kerran kurssi, et olis vaan tunnin kerrallaan... :/

      Poista
    2. ohhoh mä luulin et se on semmonen perus 1h/viikko tyyppinen kurssi :o

      no pian tulee taas kesä ja kaikki kivat kurssit ja muut tohinat :)

      Poista

kommentit otetaan riemuhaukuin vastaan!